Werkwijze

U wilt een website laten maken? Zo verloopt het traject

U wilt een nieuwe website laten maken, en u wilt weten wat ColorCity voor u kan betekenen. Wat voor een website is mogelijk, wat kost een website en wat is de leveringstermijn.

Werkwijze website laten maken: gesprek met klanten

Afspraak

U kunt het online aanvraagformulier gebruiken om uw wensen aan te geven. Dan wordt u zo snel mogelijk teruggebeld voor het maken van een persoonlijk gesprek.

We maken een afspraak bij u op kantoor of een ander locatie naar uw wens. Ook kunnen we telefonisch contact opnemen of per e-mail.

Tijdens het gesprek geeft u aan wat uw wensen zijn, wat de stijl van de website moet zijn en welke functionaliteit die moet hebben.

shadow
 

Prijsindicatie

Aan de hand van de opgestelde doelen tijdens ons gesprek wordt een prijsindicatie gegeven. U weet op dat moment wat u kunt verwachten en op welke termijn.

Website laten maken: een prijsindicatie van wat de website gaat kosten
shadow
 
Werkwijze website laten maken: gesprek met klanten

Ontwerp

Op basis van uw wensen wordt een ontwerp gemaakt. U kunt het online bekijken en aangeven of het aan uw verwachtingen voldoet.

Tijdens deze fase hebben wij regelmatig contact met elkaar om ervoor te zorgen dat u tevreden bent over het ontwerp.

shadow
 

Website bouw

Nadat het ontwerp goedgekeurd is, begint het bouwen van de website. De website wordt gerealiseerd volgens het vooraf gemaakte design en het wordt gevuld met de door u geleverde tekst en foto's

Website laten maken: implementatie van de website in CMS
shadow
 
Werkwijze website laten maken: website online zetten

Oplevering

Bent u tevreden over het eindresultaat dan wordt die geinstaleerd onder uw eigen domeinnaam.  Zijn er toch nog dingen die u graag anders wilt zien? Geen probleem, in overleg zullen wij de laatste aanpassingen doorvoeren.

shadow
 

Wat doet u zelf

U moet zelf voor de inhoud van uw website zorgen. Dat wil zeggen teksen, foto's, logo's, etc. moeten in een digitale formaat geleverd worden.